Strandseizoen van 2016, weet wat je serveert!

Allergeen-proof standseizoen

YES! Het strandseizoen van 2016 staat weer voor de deur! Het duurt niet lang meer voordat je terras weer helemaal vol zit met van-de-zon-genietende gasten. Wat als een van deze gasten zegt: “Ik heb een allergie voor soja, wat kan ik dan bestellen?”.

Wij hebben hier de perfecte oplossing voor bedacht: een allergenenkaart! Op deze kaart worden de allergenen per gerecht weergegeven met duidelijke iconen. Met deze kaart kun je in een oogopslag zien welke allergenen er in de gerechten zitten. Maar wat zijn nu de voordelen van een allergenenkaart?

#1  Gastvrijheid op hoog niveau. Met deze kaart laat je zien dat ook gasten met een allergie welkom zijn in jouw onderneming.

#2  Professioneel. De gast met de allergie voelt zich serieus genomen en verlaat je restaurant met een positieve ervaring. Let op! Deze ervaring wordt altijd gedeeld. 

#3  Meer omzet! Door actief te communiceren over de allergenen in de gerechten bereik je een nieuwe doelgroep die jouw restaurant regelmatig zal bezoeken omdat zij zich veilig voelen. Resultaat: zij nemen hun vrienden en collega’s ook mee!

Wil je dat wij je helpen bij je allergenenbeleid? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Zuiver Eten maakt allergenen zichtbaar!

2017-01-17T18:02:11+01:00februari 17th, 2016|Geen categorie|0 Comments

Leave A Comment