Allergenentraining voor de horeca

Help! Een glutenvrije gast! Een veganist, iemand met lactose intolerantie! Wat nu?

Zuiver Eten heeft een online training ontwikkeld. De training neemt u mee in de wereld van allergenen. U kunt deze training, net als uw personeel, voor € 15 volgen en daarmee uw kennis over allergenen verbeteren.

Steeds vaker melden zich mensen met een speciaal dieet. Maar welke allergenen zijn er allemaal en waarom kan iemand bepaalde gerechten niet eten? Zijn hier regels voor? Welke producten en alternatieven zijn er? En welke vragen moet je stellen aan deze gasten?Op deze en alle andere vragen omtrent koken voor mensen met een speciaal dieet en de allergenenwet, geven wij antwoord! Zuiver Eten heeft hiervoor een allergenentraining ontwikkeld waarbij wij jou of het hele team meenemen in de wereld van de allergenen.

Allergenen vs Hospitality

Mensen met een voedselallergie of een speciaal dieet zijn net gewone mensen; ze hebben vrienden, familie en speciale momenten die ze graag willen vieren. Maar waar zijn ze welkom? Lekker koken is geen probleem, maar weet je hoe u de menukaart standaard allergenen-proof kan maken? En ook deze groep mensen naar uw restaurant te krijgen?
Een restaurant begin je niet omdat je snel geld wilt verdienen; u heeft een passie. Mensen mooie en lekkere gerechten serveren en een belevenis creëren. Zo’n eentje waar ze nog eens voor terugkomen. Mogen wij je helpen de ervaring van gasten in jouw restaurant naar top niveau krijgen, zodat jij de beste recensies krijgt?

Alles is te leren!

Misschien denk je helemaal geen training nodig te hebben. Toch zal het je verbazen als je de top 10 meest gemaakte fouten hoort
Wat wordt er bijvoorbeeld geserveerd aan een kindje als lunch, die geen gluten en lactose mag? Met een bordje sla doe je ze geen plezier.. en wat  heeft u op de dessertkaart staan… Staat daar iets op wat gluten- en lactosevrij is? Voor mensen met een voedselallergie is de dessertkaart met stipt op #1 de grootste frustratie!

De eerste twee tips heeft je nu vast gratis van ons gekregen. Ben je benieuwd naar de rest? Waar controleert de NVWA bijvoorbeeld op? Hoe je een breder publiek kan gaan aanspreken? En hoe je van de Allergenenwet een kans maakt in plaats van een opgelegd “moetje”?

Het is makkelijker dan je denkt! Voorkom teleurstelling bij gasten en laat je door ons inspireren!

Dus, gewoon eens bellen of mailen; onze trainingen beginnen al vanaf € 15.- excl. BTW per persoon en gaat jou en je medewerkers zonder meer een hoop kennis en handel opleveren!

Kennis over allergenen, wel zo gastvrij!

2018-11-05T15:15:14+01:00juni 22nd, 2016|Geen categorie|0 Comments

Leave A Comment