Afkoelen met mango-ananas ijslollies!

Yummm, homemade ijslollies met maar drie ingrediënten… Easy peasy!

Men neme – voor ongeveer 4-6 ijsjes:
1 1/2 cup bevroren stukjes mango (uit de vriezer in de supermarkt)
1 1/2 cup bevroren stukjes ananas (ook uit de vriezer in de supermarkt)
2 cups ananassap
blender
schenkkan
ijslolly-vormpjes (verkrijgbaar bij de supermarkt, Blokker en andere huis-, tuin- en keukenwinkels)

EN DAN NU:

1) Gooi alle drie ingrediënten in de blender totdat het een glad geheel is
2) Schenk alles vanuit de blender in een kleinere schenkkan, zodat je zonder al teveel morsen de fruitsmush in de ijslolly-vormpjes krijgt
3) Zet de ijsjes minimaal 6 uur in de vriezer
4) Vergeet niet om de buitenkant van de vormpjes onder de lauwe kraan te doen als je ze uit de vriezer haalt, dan komen ze wat gemakkelijker los.
En dannnnn… Lebberen aan het ijsje en afkoelen maar!
2018-11-05T15:15:13+02:00juli 26th, 2018|Geen categorie, Recepten|0 Comments

Leave A Comment